THE STORY.

Hoe het begon.
In het voorjaar van 2013 werd Bar&Glasses geboren vanuit een simpel idee: toegankelijke zonnebrillen voor iedereen. Een strak design, een solide montuur en een rechtvaardige prijs gaan bij ons hand in hand. Met deze visie stationeerden we ons op de festivalterreinen, waar al snel bleek dat ons concept zich niet beperkt tot het festivalpubliek. Na een voorpagina-artikel in Het Parool en landelijke bekendheid via de radiocommercials op o.a. 3FM zijn we nu precies waar we willen staan: daar waar we jou de beste zonnebrillen en de beste service kunnen bieden.

Waar we nu staan.
Het is eigenlijk heel simpel: vandaag biedt Bar&Glasses jou de perfecte zonnebril voor elke bui, voor elke gelegenheid en voor elke stijl. Je kunt kiezen uit meer dan 50 unieke monturen, die we allemaal in drie tot vijf verschillende kleuren bij jou op de deurmat kunnen leggen. Elk van deze monturen is persoonlijk door ons uitgekozen en elk model voldoet aan de Bar&Glasses kwaliteitseisen. Zo weet jij zeker dat je deze zomer in optima forma met de juiste bescherming de straat op gaat.

De toekomst.
De toekomst zien wij door een roze bril: wij denken dat onze zonnebrillen uniek genoeg zijn om ons de grootste zonnebrillenwebshop van Nederland te maken. Dit betekent dat we met een ongekend oog voor detail bovenop de nieuwste trends zitten, zodat we jou de zonnebril kunnen aanbieden waarvan je eigenlijk niet wist dat je ‘m nodig had.