Algemene voorwaarden

Adresgegevens
Bar&Glasses
Orteliusstraat 248
1056 PJ  Amsterdam

Bankgegevens
Naam:                       Bar&Glasses
IBAN:                         NL75INGB0008173151

KvK gegevens
KvK nummer:           63160536
BTW nummer:         NL064490440B01

Prijs
Alle op de site vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Retourneren
Wanneer je niet helemaal tevreden bent met je nieuwe zonnebril, om wat voor reden dan ook, dan kun je je zonnebril altijd binnen 14 dagen retourneren. Uiteraard zorgt Bar&Glasses ervoor dat het betaalde bedrag zo snel mogelijk teruggestort wordt.

Levering
Geaccepteerde bestellingen zullen zo spoedig mogelijk behandeld worden. Bar&Glasses zorgt ervoor dat je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen op je deurmat ligt. Uit de praktijk blijkt dat 85% van de bestellingen tussen de 1 en 2 dagen bezorgd worden.

Betaalmethoden
Bij Bar&Glasses kan je de betalingen op een veilige manier voldoen, omdat de webshop beveiligd is voor het betalingsverkeer. Met een iDeal-betaling reken je af in een vertrouwde internet-betaalomgeving van je eigen bank. iDeal wordt door de volgende banken ondersteund: ABN Amro ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en Knab. Daarnaast biedt PayPal je de mogelijkheid om met creditcard te betalen. Een betaling via PayPal betekent een veilige en directe betaling.

Verzendkosten
Bij een bestelling vanaf € 30,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Kom je toch niet aan dit bedrag, dan betaal je € 2,95 verzendkosten binnen Nederland en € 5,95 voor buiten Nederland. Bar&Glasses verstuurt de bestellingen in verharde kartonnen doosjes die precies door de brievenbus passen.